onsdag 11 juni 2008

hånskratt i ansiktet

igår var det så äntligen dags för Sverige att träda in i EM.....LYCKA!!!!
Blivande prostinnan hade laddat för att få belöna sig själv med att få se HELA matchen utan en tanke på uppsatsen som bör färdigställas.......
Men vad sker...................STRÖMAVBROTT! Hela byhålan och även närliggande något större byhåla var utan ström ! Det brinner i skogen och dessutom under en högspänningsledning var beskedet...självklart är det lämpligt att stänga av strömmen då, men det SUGER!!!!!
Mannen var dock nöjd . Han satt i staden på lokal, bjuden på mat och dryck med en storbilldsskärm rakt framför nosen..........olika falla ödets lotter kan man lugnt säga!

Till stora lyckan så hittade jag iallafall MP3 spelaren med tillräckligt med batteri för att kunna följa matchen på radio...........

Detta avbrott ledde oxå till att ingen uppsats alls blev skriven i går kväll och att jag idag tvingas sitta på universitetet för att procucera det sista för att med högt huvud kunnna avlämna till opponent och examinator i morgon..........Påpekas bör att det tills igår kväll inte fanns någon opponent till mitt arbete......det är dock tur att det finns folk som vill förgylla sin födelsedag med en skvätt av Dag Hammarsköld......Skulle själv inte kunna tänka mig en bättre födelsedag!
Tacksamheten är iallafall stor för detta förbarmande...hade varit surt efter allt slit att inte få gå upp nu utan vänta till Augusti!




Inga kommentarer: