onsdag 23 juni 2010

Vänner

Inser allt mer vad vänner betyder, Goda vänner.
inser också ju längre tiden går att det inte är värt att bibehålla alla kontakter, en del växer man helt enkelt ifrån. Ibland gör det så ont när vänskap tar slut, de gånger man inser att det finns de som vänder sig bort allt mer, men inte orkar vara ärliga med att det finns ett problem. Ofta är det nog ömsesidigt när en vänskap rinner ut i sanden och då inte så mycket att fundera över, men i det andra läget där man plötsligt bemöts med en konstig kyla och sura miner utan att förstå varför är det svårt.
Något annat som är svårt är när man har sina vänner på distans, de man tycker så mycket om, meninte kan träffa varje vecka hur gärna man än vill. Tack och lov vet manatt dessa alltid finns där och när det behövs så skulle de hämta månen för en om det var nödvändigt. Och med dessa vänner fortsätter samtalet där det slutade även om det är ett år sedan sist. Jag är begåvad med ett antal sådana vänner, vänner som bor djupt i mitt hjärta!
Visst är det så att vänner försvinner, men det underbara är att vänner också kommer. Plötsligt inser man att man haft underbara människor relativt nära sig utan att man förstått det!
Igår var ett par relativt nyfunna vänner här och åt middag, kvällen var otroligt trevlig och jag är så lycklig över att ha mött dem! Skratt, goda samtal, allvar och humor i en salig blandning, det är rätt krydda för en lyckad kväll!

Inga kommentarer: