onsdag 12 januari 2011

jullov?

Som ni säkert förstår är jullov inte aktuellt i mitt yrke, men skolan tar inte hänsyn till detta så barnen är ju trots allt ledig, vilket var mycket välbehövligt. Vi upptäckte dessutom i oktober att det finns en massa föräldradagar av den sorten som man kan leva på kvar att ta ut för äldsta sonen och använder man dem inte före de slutar ettan så brinner de obönhörligen inne! Så maken fick också jullov!

Mellan arbetspassen har vi dock hunnit med pulka skridskor, uno, lego och så har vi invigt våra barn i o´learys välsignade värld!!!! Gissa om våra sportnördar till barn var nöjda när de insåg att det fanns tv-apparater i alla riktningar och alla visade SPORT!

Detta ledde till två besök på en vecka! HUA , men hur ofta gör vi såna saker....? Det var värt saken och barnens mat kostade inte mer än ett Mc donaldsmål! Tyvärr var mammans och pappans mat något dyrare än snabbmat!

Ett av besöken kom till av att mamman ville ta en liten snabbtitt på ESPRIT´S rea....denna lilla titt tog ca 1 timma och kostade 1500 kronor, värt varenda krona! En stor kasse kläder fick jag med mig!

Vi Eller kanske snarare jag, har oxå byggt en väldans massa LEGO, är det inte en fantastisk uppfinning så säg!

Nu är vardagen här igen, men det är inte så dumt det heller!

Inga kommentarer: