fredag 30 maj 2008

Så var då de stora motionsloppet avklarat. Varmt och skönt var det och en MAAAAAAAAAAAAAAAASSA folk. Det mest fantastiska var att vårt lagnamn fick pris för det bästa namnet!
Kvällens avslutning med pick nick och vin var ju också en höjdare, men idag är jag en erfarenhet rikare:
Man ska inte drick vin om man inte ätit och druckit ordentligt och dessutom sprungit ett antal km i sommarhetta!

Denna bakfylla blev väldigt dyr eftersom jag inte ville klara bil så shoppade jag en massa saker istället. Altanen ska bli fin med limegröna saker och lire tyg som kan ta emot vinden. Detta är helgens projekt.

Och så lite upprörda känslor oxå.....Hur tänker man om man låter sin fem-åring spela krigsspel på datorn....sådana med 18 årsgräns typ?
Helt bissart i min värld! Barn ska inte leka med krigssaker! Så det så!

torsdag 29 maj 2008

livet som springer

Solen bara lyser och lyser och jag är nääääääääääääästan klar med allt som,måste göras innan universitetet kan på adjövinken.
Är det inte fantastsitk hur fort livet egentligen går. Var det inte alldeles nyss som jag bestämde mig för att följa den där kallelsen och som tvillingarna var små nog att få plats i min famn bägge två!
Men tänker man vidare så känns det ju faktiskt inte så länge sedan Carola vann melodifestivalen heller, första gången alltså!
Denna upplevelse av att 1983 var alldeles nyss borde kanske vara en hint om att ta till vara det liv som man har fått......................
Så det tänker jag göra. Stora motionsloppet med vännerna och picknick och väl kylt rosévin till efterrätt det måste väl räknas som att ta till vara livet...........



Gud kanske inte ger dig en lättare börda, men däremot starkare skuldror

onsdag 28 maj 2008

Bloggsjuka

Jag inser redan nu att detta är farligt.......Man vill ju bara göra mer och hitta fina bilder och varför inte ett litet ljudklipp oxå.....Lite som äntligen hemma där allt blir så fin så fort.....men ack vad manmisstar sig......

hur hamnade jag här?

Ja hur hamnade jag då i bloggträsket?
Inte vet jag men det är så mycket som bubblar egentligen

Kanske är detta bara ett sätt att slappna av och reflektera över livet och det man faktiskt har
Just nu funderar jag mycket över de människor som inte kan vara nöjda med sig själva och sina prestationer utan bara kan må bra på andras bekostnad...varför är det så då?
Varför kan man inte säga till någon man är besviken på att så är läget istället för att pratat bakom ryggen.....märkligt det där......
Nä tillbaka till tentaångesten....
Men i morgon på stora motionsloppet då ska tentan vara borta och annan typ av svett rinna.
Bara nu inte Petrus svärmor kommer ställa till det ........