måndag 30 juli 2012

Runkeeper bra träningskompis

Jag använder mig av en app i telefonen som heter Runkeeper, säkert inte bättre än andra liknande appar, men jag tycker om denna.Funkar för det mesta och på hemsidan kan man hitta det man vill ha och behöver. Här är dagens cykelrunda t ex.
http://runkeeper.com/user/290947556/activity/105678752?&mobile=false

Prästliv och stor konst.....

Är det inte underbart?
Jag fick en teckning av en sju-åring på minnesstunden efter hans morfars begravning. Det är ett gott betyg som värmer hjärtat. Krage, stola och ett leende......

Sommarvärme!

Sommarvärme!

Äntligen,,,,,,

Som vi har väntat, typ 4 år. det är något visst med sommar-OS. Knappt tre veckor kommer jag och min familj att vara nördar, rätta livet efter OS-schemat och sånt. Mycket olikt mig för övrigt som väldigt sällan kollar på TV i vanliga fall.
Men under OS händet något, då liksom MÅSTE jag se kanotslalom, skeet, bågskytte, beachvolley och annat spännande, förutom handboll, fotboll, gymnastik, friidrott och allt annat som man normalt kanske ser....
Nu hoppas och bar jag bara att vi slipper skandaler med doping och fusk och att god idrotts anda får råda!

För övrigt måste jag säga att handbollsspelare måste vara gjorda av annat virke än fotbollsspelare....de senare ligger ständigt och ojjar sig och har ont, men en handbollsspelare som ligger ner, då vet man att det hänt något allvarligt. Tuffa killar och tjejer som aldrig filmar! Sånt gillar jag!
Låt oss njut av OS!

TGIF

Jag vet att det inte är fredag, men ändå.....

En crecent Nano som träningskompis!

Här är en bild på min nya träningskompis som oxå ska bli sällskap på Vätternrundan nästa år. Är idag synnerligen stolt över mig själv som cyklat ett maraton!!!! Och det gick bra, det är ju drygt 10% av en Vätterrunda så man får vara nöjd. Nu återstår införskaffandet av ett par cykelskor och ett par handskar. Ganska irriterande att veta att man har ett par cykelhandskar, men inte vet var de är! De är liksom uppslukade av garderoben!!!!
Dessutom tror jag inte att det är lyx att köpa nya cykelbyxor när de jag har är ca 12år gamla......

Klassikern är en utmaning, men jag är taggad och väldans nervig inför Lidingöloppet...
Det är verkligen dags att börja lägga fokus på att löpträna, men det är ju så kul med cykel och inlines just nu.....

tisdag 17 juli 2012