onsdag 23 februari 2011

ÅKA skidor!!!!

Är så lycklig över att gossarna har fattat tycke för slalomåkning!
Denna vecka har de gått på skidskola och tjatat öronen av oss omatt få stanna kvar och åka på eftermiddagarna. Igår gkorde vi det!
Tänk att vi har så stora barn att de kan åka upp i liften och nerför backen själva, ALLA TRE! underbart.
Nu planeras fjällenresa big time! frågan är bara när och om kassaflödet tillåter sådana utsvävningar.
Får väl äta nudlar lite oftare så kanske dte fixar sig till nästa år!
Problemet är bara att det dessutom saknas utrustning till fem personer. Just nu har vi förlitat oss på snälla grannar och vänner tillde stora och uthyrning till de små.
Men så igår fick mamman sina allra första nya pjäxor i livet!
En kollega sålde ett par oanvända som blivit liggande i garderoben och de passade mig!!!! Jubel och klang.
nu ser jag fram emot helgen och nya utmaningar i pisterna .....men inte bara det det väntas dörrar monterade i garaget också
MEN framförallt väntar vi på besked omatt en viss liten Ärta ska titta ut i den här världen!

lördag 12 februari 2011

Pizza efter eget val!

Åter har vi haft en fantastisk eftermiddag med trevliga vänner.
Att bara vara och prata och prata och prata. underbart!
Vi fick lunch oxå och det är egentligen den jag vill tipsa om.
Ofta är det ju så att det är olika allergier, olika förtjusning och längtan efter mat i ett sällskap.
Idag fick vi alla göra våra egna pizzaslicear. Degen var kavlad och skuren och så la man på det man ville ha från ett stort urval av pålägg! Alla nöjda och glada och mätta.
Smart idé som kommer att snos och återanvändas i det prästerska hemmet!

måndag 7 februari 2011

Linus på Linjen

Med tanke på föregående inlägg.....

Att göra ingenting

Den här helgen har jag gjort ingenting! Underbart, vet inte alls när det hände sist!
Egentligen har det hänt en hel del, men det känns som att det varit återhämtning på hög nivå. Då frågar jag mig vad det är för liva jag lever egentligen, när det känns som att jag springer i ett allt snabbare snurrande ekorrhjul?.........
I helgen har vi haft vänner på besök en av dem med en väldans stor mage som snart ska resultera i en bebis. Detta kan ju vara en av orsakerna till att vi tagit det väldigt lugnt.... men men man kan ju inte kräva att ens vänner ska vara ständigt höggravida för att jag behöver ta det lugnt......
Hur som helst dök det upp ytterligare vänner här på fredagkvällen och vi åt middag och pratade samtidigt som lets dance hördes i bakgrunden.
Lördagen var det så halt ute så att det var förenat med livsfara att försöka röra sig på glansisen. För att illustera det hela kan jag berätta att det varit så halt att maken lyckats med bedriften att glida av vägen med bilen på en raksträcka...... Vi tog oss hur som helst med stöda av spark på en kortare promenad för att.införskaffa nödvändigt lördagsgodis.
Sen blev det middag och spel. Söndag förmiddagen ägnades åt att bese sonens fotbollsmatch. När sällskapet halkat sig norrut laddades det för löpning och vilken oförhappandes följdes av en trevlig stund med andra vänner och gemensam middag.
Maken och jag döptes om till Linus på linjen då vi båda struttade runt i underställ då gästerna anlände.... man kan ju inte både laga mat och duscha samtidigt så.....
Då vi för sällskapets skull hade tvagat bort svettdoften intogs middag och så var det dags för bingen!
Känner mig nöjd, borde nog träna på att ta det lugnt lite oftare!

Nu väntar hela familjen på att få se vem det är som kommer ut från den där magen som hjälpte till att ge oss en så lugn och skön helg!

tisdag 1 februari 2011

SEEEEEEEEG DATOR

Min dator är hyperseg,
det gör mig frustrerad, kanske borde jag utnyttja tiden till att meditera eller något, men mitt förnuft säger eller snarare skriker: KÖP EN NY DATOR!!!!!!!